Monday, February 7, 2011

entry tanpa motif.

saya nak mengupdate blog, tapi saya tak tahu apa nak cerita cuma hidup saya penuh dengan lab report sejak akhir-akhir ini. macam pagi tadi sengaja stay up sampai 3.30 pagi rekod wehh, setelah lame tak buat kerja-kerja begitu. penangan lab report packaging yang memang mantopp lah nak buat disscussion.

lepas ni ada 4 lagi lab report nak kena settle plus 1 assignment nak kena submit. itu dia, time-time macam ni mula lah rasa yang 24jam sehari tak cukup. aigoo3~~ FYP lagi jangan dilupa yeh, chapter 2 yeh, jurnal reading yeh. macam nilah baru student food tech, tak food tech la kalau tak busy. T___T

ehh2~~ ape lagi chacha, marilah kita membuat kerja. hey ho, lets go!!!


notakakiku: kan dah cakap tak de motif. saje nak merepek je kat sini. btw blog chacha kan, chacha punye sukelah. ehehehe. =p

No comments: